НОВИНИ

​Певицата Майли Сайръс ще се снима в сериала "Черното огледало"

Майли Сайръс потвърди, че се готви да се снима в петия сезон на сериала "Черното огледало" на Нетфликс, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
23:21, 13.12.2018
Чете се за: 00:29 мин.
Още
​певицата майли сайръс снима сериала черното огледало

Изпълнителката на хита "Nothing Breaks Like a Heart" ще се завърне на малкия екран, след като взе участие в режисирания от Уди Алън мини сериал "Криза в 6 сцени" на студиата Амазон. Тя поясни, че придобила значим опит по време на снимките в Кейптаун, докато по същото време домът в Калифорния, който притежава заедно с Лиъм Хемсуърт, бе разрушен от горски пожари.

"Научих много за себе си по време на снимките в Кейптаун и смятам, че ще мога да се възползвам наученото, докато работя над следващата си роля", каза тя.

Вестта за предстоящото ѝ участие в "Черното огледало" идва, след като 26-годишната Майли наскоро увери, че не възнамерява да се занимава единствено с актьорство. Тя направи големия си пробив като актриса през 2006 г., когато се превъплъти в образа на Хана Монтана в продължилия 4 сезона едноименен сериал на "Дисни". По сериала бе адаптиран филм, който излезе на екраните през 2009 г.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Френските власти разкриха подробности за ликвидирането на стрелеца от Страсбург
Френските власти разкриха подробности за ликвидирането на стрелеца от Страсбург
Доналд Тръмп: Франция е пламнала заради Парижкото споразумение за климата
Доналд Тръмп: Франция "е пламнала" заради Парижкото споразумение за климата