НОВИНИ

"По света и у нас" със специалната награда "Сирак Скитник" за 2015 година

"По света и у нас" получи специалната награда на БНР "Сирак Скитник" за 2015 година. Наградата се дава за професионализъм и обективност. Големият приз "Сирак Скитник" бе присъден на Оркестъра за народна музика към БНР, наградата за журналистика получи кореспондентът на националното радио в Брюксел Никола Миладинов, а отличието за радиопроект спечели Радио София за техните социални кампании.

Николай Минков
от Николай Минков
21:10, 25.01.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Директорът на дирекция "Информация " в Българската национална телевизия Даниел Чипев получи от генералния директор на БНР Радослва Янкулов специалния приз.

Даниел Чипев, директор на Дирекция "Информация" на БНТ: Тази награда е за всички, които стоят зад марката "По света и у нас" цели 55 години, дори и повече вече отброяваме. Защото историята на "По света и у нас" е времевата линия на българската телевизионна журналистика, с нейните възходи, с нейните компромиси, с нейните слабости, но и с нейните постижения. И ние екипът, който в момента се опитваме да напишем кратка част от тази история, приемаме като дълг пред обществото и пред нашите колеги да отстояваме честната и обективна журналистика. Благодаря и честит празник.

Вижте разширения репортаж в "Денят започва".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Катастрофа с автобус в София
Катастрофа с автобус в София
Редът на чакащите за лечение е гарантиран от електронен регистър
Редът на чакащите за лечение е гарантиран от електронен регистър