НОВИНИ

Предаването "Пътеки" се завръща в ефира на БНТ1

Седмичното токшоу „Пътеки“ се завръща в ефира на обществената медия с обновена визия и нови рубрики. Вторият сезон на предаването стартира на 15 септември и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 8:30 ч. по БНТ1. Водеща е Деница Атанасова-Гергова, позната на зрителите на БНТ от предаването „Цветно“.

Предаването Пътеки се завръща в ефира на БНТ1
bnt avatar logo
от БНТ
16:29, 13.09.2018
Чете се за: 01:19 мин.
У нас

И през новия телевизионен сезон „Пътеки“ продължава да следи актуалните теми, практики и тенденции, свързани с човешкото развитие и познание. С помощта на експерти и специалисти ще бъдат разглеждани ключови аспекти от духовното, физическото и психичното здраве. Предаването ще представя интересни личности, отдадени на обществено-значими каузи, хора със забележителни лични истории, успели в различни сфери, които ще споделят своя опит. Разговорите с гостите в студиото ще бъдат развивани и чрез видеоматериали и репортажи, които ще представят различни гледни точки по разглежданите теми.

Рубриката „Осъзнатото родителство“ с автор Елена Анастасова е насочена към взаимоотношенията между родителите и техните деца. Тя ще предлага полезна информация, свързана с отглеждането, възпитанието и образованието на подрастващите. В рубриката ще бъдат представяни и различни подходи за общуване и справяне с конфликтни ситуации в семейството. Елена Анастасова е сертифициран обучител по програмата на д-р Томас Гордън „Трениране на успешни родители“ и от 7 години обучава родители как да общуват пълноценно със своите деца и близки.

В неделните сутрини зрителите ще научават полезни съвети, методи и техники за прилагане на източните учения, свързани с подобряване на здравословното състояние в рубриката „Йога поЗнание и начин на живот“. Автор на рубриката е Албена Атанасова, която е завършила университета по йога – Bihar School of Yoga в Мунгир, Индия, и е посветена на това да прави знанието по йога по-достъпно и близко до хората.

Всяка събота и неделя ще се излъчва новата рубрика на предаването – „Закуската“. Тя ще представя бързи и лесни, здравословни рецепти, подходящи за вкусен и тонизиращ старт на деня. В първите предавания своите предложения за закуска ще дава известният майстор-сладкар Магдалена Костова.

Акцент в първото издание на „Пътеки“ през новия телевизионен сезон ще бъде „Радостта от живота“. Гости в студиото на предаването в събота (15 септември) ще бъдат дизайнерката на бижута Валя Брадшоу, заклетата пътешественичка Елена Такева и дизайнерът Мина Кайе.

;

Неделният брой на предаването на 16 септември ще бъде посветен на учителите. В навечерието на новата учебна година зрителите на БНТ1 ще се срещнат с преподавателите Веска Колева и Божидар Дойчинов. Гост в предаването ще бъде и младият предприемач Дарин Маджаров, който прави уроците по-интересни и разбираеми за подрастващите, чрез модерна образователна платформа в помощ на учениците.


;

Продуцент на предаването „Пътеки“ е „Фреш продакшън“, режисьор - Румен Ганев.

Гледайте предаването „Пътеки“ всяка събота и неделя от 8:00 ч. в ефира на БНТ1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Комисията по отбрана подкрепи доклада за състоянието на националната сигурност
Комисията по отбрана подкрепи доклада за състоянието на националната сигурност
За първи път в историята: Македонски премиер с реч пред Европейския парламент
За първи път в историята: Македонски премиер с реч пред Европейския парламент