НОВИНИ

Предизборна програма ли е новата визия на БСП за развитието на България?

БСП представи "Визия за развитието на България" миналата събота. Документът звучи като управленски приоритет на прага на предизборна кампания с акцент върху усилията за електронно правителство, социална държава, подкрепа за младите и образованите, дигитално образование, понижаване на битовата престъпност. Какви са идеите на социалистите в студиото на "Денят започва" разясни Станислав Владимиров, депутат от "БСП за България" и експерт по финансово и банково дело и регионално развитие.

bnt avatar logo
от БНТ
08:00, 23.07.2018
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Според Станислав Владимиров програмата е основа за предстоящ широк дебат.

Станислав Владимиров, депутат от "БСП за България": Ние сме отворени към синдикати, към други субекти, към цялото наше общество... Всимки сме свидетели, че България не се развива по начина, по който желаем... Вече един много дълъг период след 1989-а година, въпреки заявките на различни политически сили, не можем да догоним Средноевропейските държави. Напротив, разликата между тяхното развитие и нашето става доста осезаемо в различни посоки... БСП предложи един документ, върху който може да се стъпи за действителна промяна на целия модел на управление на държавата, за промяна на системата.

Според Владимиров най-сериозният проблем пред България е демографията. Това трябва да бъде "темата на темите" , по които обществото ни да проведе дебат и да набележи мерки за преодоляване на демографската катастрофа.

Вижте целия разговор с депутата от "БСП за България" във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Очаква се днес да бъдат взети втори проби за чума по животните в село Болярово
Очаква се днес да бъдат взети втори проби за чума по животните в село Болярово
Забавни стикери апелират за отговорност на пътя
Забавни стикери апелират за отговорност на пътя