НОВИНИ

Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала HILLS OF ROCK

Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала HILLS OF ROCK в Пловдив. Специално за хеви метъл класиците беше построена и 25-метрова сцена, оборудвана и за визуалното шоу, което винаги съпътства концертите на бандата.

bnt avatar logo
от Владислав Севов
06:58, 23.07.2018
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Третата извенредна вечер на HILLS OF ROCK рок беше изцяло подвластна на гостуването на Iron Maiden. Активна остана само основната сцена на фестивала, в която още няколко тежки групи подгряха за големия концерт. Феновете бяха добре подготвени и брандирани за концерт от турнето Legacy of the Beast.

Времето опита да внесе суматоха с кратък, но съдържателен порой. Феновете останаха обаче категорични. Истинската буря започна малко след 21 ч – от сцената. Излетяха самолети в документални видеа и дори съвсем истински на вид спитфайър от Втората световна война – препратка не само към пилотските страсти на фронтмена Брус Дикинсън, но и към реалните сюжети от войната, които присъстват в някои от класическите хитове на групата.

Пространството до стадиона в Пловдив беше препълнено повече от всякога. Предстои организаторите да обявят дали са достигнали смелите си очаквания от 60 000 посетители на второто издание на HILLS OF ROCK, което вече е в историята.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все повече русенки даряват косите си за перуки в помощ на онкоболни жени
Все повече русенки даряват косите си за перуки в помощ на онкоболни жени
Конкурс за най-красив двор тече в кюстендилското село Жабокрът
Конкурс за най-красив двор тече в кюстендилското село Жабокрът