НОВИНИ

Продължават консултациите с президента Румен Радев

Продължават политическите консултации, които президентът Румен Радев стартира в рамките на конституционната процедура преди да връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство.

bnt avatar logo
от БНТ
06:15, 25.04.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

На "Дондуков" 2 вчера бяха три от парламентарно представените политически сили в 44-ото Народно събрание - Воля, ДПС и Обединените патриоти. Днес президентът ще продължи консултациите с представителите на парламентарната група на "БСП за България", които са поканени от 13.30 часа. От 15.00 часа на консултации са поканени представителите на парламентарната група на ГЕРБ. Очаква се мандатът на ГЕРБ да бъде връчен в края на идната седмица, а коалиционното правителство да бъде одобрено от парламента на 4 май.

По- рано президентът Румен Радев ще открие ежегодния форум Webit за технологии, иновации и инвестиции. Участниците в осмото издание, което ще продължи до 26 април, ще обсъждат маркетинга и иновациите, мобилността, изграждането на „умни" градове, дигиталната трансформация, както и „облачните услуги", киберсигурността и безопасността на личните данни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мая Манолова свиква форум срещу лошите практики на банки и монополи
Мая Манолова свиква форум срещу лошите практики на банки и монополи
Мария Славова е тазгодишният носител на наградата Стоян Камбарев
Мария Славова е тазгодишният носител на наградата "Стоян Камбарев"