НОВИНИ

Премиерът Борисов изрази съгласие с част от изказването на Ахмед Доган

Премиерът Бойко Борисов изрази съгласие с част от казаното от Ахмед Доган, че правителството няма алтернатива. Изказването на премиера стана в интервю на Бойко Василев за предаването Панорама, което ще бъде излъчено тази вечер от 21:00 часа. Вижте част от него.

bnt avatar logo
от БНТ
18:20, 22.12.2017
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

Почетният председател на ДПС заяви, че не вижда смисъл от предсрочни парламентарни избори, защото сегашното управление няма алтернатива. По повод готвения от БСП и ДПС вот на недоверие, той попита - ако вотът мине, какво правим? Ако целта е „стани да седна", не си заслужава усилието да подложим на изпитание общия ни дом, смята Доган.

Бойко Борисов, министър-председател на България: Какво каза г-н Доган - и на БСП , и на ДПС, ще ги свалим ГЕРБ и Патриотите, но когато сме готови да управляваме. Ако го направим сега с някакви инструменти, след 2,3 месеца те пак ще ни свалят нас. Това им каза, "Изчакайте си времето, сега не сте готови." Нито е казал ние с ГЕРБ ще управляваме или еди какво си. Той се обърна на практика към БСП и към неговите. "Не бързайте, стани да седна. Сега са по-добри от нас. В Общи линии това, което Борисов прави и за съседите ни, и за Балканите, е добро. Нямаме такъв човек. Ще си го подготвим, след година, две или три и ще ги свалим и ще управляваме . Това на практика им каза и според мен правилно им го каза, иначе ще е катастрофа, но ние сме го минали това. Ще докарат един нов Орешарски, след три месеца ще падне.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Младите учени от БАН няма да получат увеличение на заплатите
Младите учени от БАН няма да получат увеличение на заплатите
От нашите пратеници в Каталуния: Няма яснота как ще се управлява областта
От нашите пратеници в Каталуния: Няма яснота как ще се управлява областта