НОВИНИ

Премиерът Герджиков поздрави ЦИК за добрата работа по осъществяване на изборите

Министър-председателят Огнян Герджиков благодари на председателя на Централната избирателна комисия Ивилина Алексиева и на членовете на ЦИК за добрата и професионална работа по осъществяването на парламентарните избори на 26 март. В поздравителен адрес до тях премиерът изразява удовлетворението на правителството и на всички ангажирани структури на изпълнителната власт от отличната комуникация и от организацията на определените от закона действия по подготовката и реализацията на вота.

премиерът герджиков поздрави цик добрата работа осъществяване изборите
bnt avatar logo
от БНТ
14:16, 29.03.2017
Чете се за: 00:18 мин.
У нас

„Първите положителни оценки за провеждането на изборите по демократичен, прозрачен и честен начин вече са факт. Споделяме ги с вас. Работихме в екип, отговорно, мотивирано и с безусловна привързаност към законовите изисквания. Затова и високата оценка е заслужена!“, отбелязва министър-председателят.

Герджиков изразява благодарността на правителството към всички членове на районните и секционните избирателни комисии. „Най-важният резултат от нашата обща работа за парламентарните избори бе гарантираната възможност на 26 март българските граждани да изберат свободно своите представители в 44-то българско Народно събрание“, добавя премиерът в заключение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Найден Зеленогорски: Трябва да се търси възможност за някакво съгласие вдясно
Найден Зеленогорски: Трябва да се търси възможност за някакво съгласие вдясно
18 нови български училища в чужбина от септември
18 нови български училища в чужбина от септември