НОВИНИ

Признание за БНТ 2 от годишните награди "Златно сърце"

Признание за обществено значимата кауза на БНТ 2 - тази вечер списание "Бизнес лейди" връчи наградата за благотворителност и корпоративна социална отговорност на специализирания образователен блок "Знание.БГ". За първи път отличието се връчва не на отделна кампания или инициатива на обществената телевизия, а на нова програмна линия.

Айше Сали
от Айше Сали
22:54, 04.12.2018
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
признание бнт годишните награди златно сърце

Кои са актуалните теми в българското образование и можем ли да намерим успешни решения? От понеделник до четвъртък "Знание. БГ" ни показва новости в извънкласното обучение и ни среща с изявените ученици и преподаватели извън София. Образователният блок с кауза получи и първото свое отличие.

Геновева Момчева, програмен директор на БНТ 2: "Най-вече искам да благодаря на всички колеги от телевизионните центрове, които ежедневно полагат огромни усилия, за да могат да информират както родителите, така и подрастващите и учениците, да ги и образоваме с любов към ученето, за да вървят към прогрес и да прославят България."

Като почетен патрон на честванията на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев "Златно сърце" получи и председателят на НС Цвета Караянчева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Великобритания има право едностранно да спре Брекзит
Великобритания има право едностранно да спре Брекзит
Чуждестранни студенти от български произход се срещнаха с вицепрезидента Йотова
Чуждестранни студенти от български произход се срещнаха с вицепрезидента Йотова