НОВИНИ

Проф. Огнян Герджиков: Президент ще бъде този, когото Бойко Борисов посочи

В студиото на "Още от деня" проф. Огнян Герджиков заяви, че "президент ще бъде този, когото Бойко Борисов посочи". Той беше категоричен, че ще вземе участие в нов политически проект само, ако има НДСВ, но в този политически проект го няма. Професорът все още е член на партията и смята, че още има живот в нея, но е почти в летаргия. Според него, НДСВ са изиграли своята роля в двата мандата и в крайна сметка са изхвърлени от политиката.

проф огнян герджиков президент когото бойко борисов посочи
bnt avatar logo
от БНТ
19:31, 15.06.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

“Ласкателно е когато от теб очакват неща, които са над твоите възможности”, каза бившият председател на Народното събрание. Той смята, че ако са дорасли достатъчно, и лявото, и дясното ще се обединят и ще издигнат Цар Симеон Втори за президент, тъй като престижа на Саксккобургготски по света е изключително висок и никой няма такъв авторитет навън както той.

Проф. Герджиков е на мнение, че българският избирател едва ли ще остане доволен каквото и да се случи, защото достатъчно много се е напатил на политически игри. Той смята, че който и да бъде издигнат за президент, винаги ще има хора, които ще застанат срещу него. Професорът се съгласи, че не е безразлично на големите държави кой ще застане на президентския стол в България и има известни лобирания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МС одобри втория пакет от промените в Закона за съдебната власт
МС одобри втория пакет от промените в Закона за съдебната власт
Засилват рекламното представяне на София в Интернет
Засилват рекламното представяне на София в Интернет