НОВИНИ

Виртуална реалност покорява седмия "Со Индипендънт филм фест"

Първият в България виртуален кинохъб "се открива" на седмия "Со Индипендънт филм фест". Благодарение на специалните очила за виртуална реалност и слушалките зрителите ще имат възможност да гледат безплатно селекция от филми.

виртуална реалност покорява седмия индипендънт филм фест
bnt avatar logo
от БНТ
13:02, 17.10.2016
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Между заглавията е "Invasion" - от режисьора на анимационния хит "Мадагаскар" Ерик Дарнел. Страховити извънземни идват да завладеят Земята и да унищожат всичко по пътя си. Гражданите на Земята се вдигат срещу злите нашественици, но изненадващо тези земни жители не са хора, а двойка от най-смирените същества на планетата - две пухкави, бели зайчета.

"Ashes" е игра с движение, пространство и време, която разказва трагичната история на двама влюбени. Режисьор и продуцент е Джесика Кантор. Филмът е вдъхновен от легендарната Пина Бауш, известна с умението са да разказва завладяващи истории чрез танц.

Хорър комедията "Killer Deal" на Антъни С. Феранте е за продавач на мачете, който се забърква в големи неприятности, когато в евтината му хотелска стая се появява нежелан гост. Следва история с изненадващи обрати.

"Куче" на Владимир Петев е българският филм в програмата на виртуалния кинохъб - разказ за един ден заедно на двама непознати. Боян е около тридесетгодишен и е с насинено око. Спешно трябва да си вземе хонорара. Албена е недружелюбната служителка на средна възраст, отговорна за плащането. Кучето й е много болно. Налага се да реши дали да го приспи. И единственият човек, на когото може да разчита, се оказва този непознат. . .

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министерството на образованието с проект за подкрепа на ромски ученици
Министерството на образованието с проект за подкрепа на ромски ученици
Награждават Робърт де Ниро с приза Чаплин
Награждават Робърт де Ниро с приза "Чаплин"