НОВИНИ

Радев: Случаят с апартаментите рефлектира върху доверието на политическата класа

Според президента Румен Радев въпросите около покупката на апартаментите от управляващите надхвърлят обхвата на имотната сделка и рефлектират върху доверието на политическата класа и държавността. Президентът Румен Радев беше в Кюстендил като гост на празника на града.

bnt avatar logo
от ​Д. Чавдарова, Ст. Христова
19:05, 21.03.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Президентът Румен Радев припомни, че още преди два месеца е призовал Комисията за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество и другите органи да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта. Ако това не се случи търсенето на справедливост и възмездие може да излезе извън рамките на закона, смята държавния глава.

Румен Радев, президент на Република България: Защото няма как тази антикорупционна комисия, която е назначена и контролирана от господин Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, който е наложен от самия господин Цветанов. И ако това не се случи, наистина можем да имаме сериозен проблем. И затова поредното, според мен, гарантирано оневиняване на г-н Цветанов ще се размине с моралните присъди на обществото.
;

Държавният глава коментира още, че е поканил на среща утре ръководството на Централната избирателна комисия, за да се обсъди тяхната готовност и всички необходими мерки за провеждането на спокойни, честни и прозрачни избори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Готов е проектозаконът за премахване на златните паспорти
Готов е проектозаконът за премахване на "златните" паспорти
Сблъсъци на антиправителствените протести в Тирана
Сблъсъци на антиправителствените протести в Тирана