НОВИНИ

Разбиха банкомат в Бобошево на метри от полицейския участък

Разбиха банкомат в Бобошево, който се намира точно до сградата на общинската администрация и полицейското управление. Извършителите са се опитали да изтръгнат устройството от клона на банката с помощта на въже, завързано за автомобила им.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград Аксения Ангелова
17:40, 13.06.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Крадците са проникнали в клона на банката, разбивайки входната врата. След като не успели да изтръгнат банкомата, го изкъртили и взели касетите с парите от него. Полицаите се отзовали на място, но не успели да заловят извършителите. По думите на хората, кражбата е станала малко преди 3 часа през нощта.

В момента се разпитва пазачът на общината, който е бил свидетел на случващото се и е подал сигнала. Служителите на банката отказаха коментар. Според хората в града, банковият офис е бил ремонтиран наскоро и откраднатото устройство е било чисто ново. Местните казват, че живеят спокойно и такова престъпление се случва за първи път.

Донка Ангелова:
"Те и по домовете че тръгнат. Нали по градовете ги дават, че и по домовете нахлуват. То от това ни е страх нас, от друго нищо."

Банкоматът се е зареждал с 80 хиляди лева. Официална информация от банката за това каква сума е открадната все още няма. Предстои да се проверят видеозаписите от охранителните камерите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тори и юнионисти търсят управленска сделка във Великобритания
Тори и юнионисти търсят управленска сделка във Великобритания
Стопските пирамиди - предпочитана туристическа дестинация
Стопските пирамиди - предпочитана туристическа дестинация