НОВИНИ

Роднините на Тодор ще обжалват решението на прокуратурата

Окръжната прокуратура във Враца свали обвинението за убийство на Тодор Йорданов от Враца. Най-голяма тежест за обрата са имали четирите съдебно-медицински експертизи.

роднините тодор обжалват решението прокуратурата
bnt avatar logo
от БНТ
07:38, 25.02.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

От обвинението коментираха, че момчето е страдало от хронично сърдечно заболяване и то е причината за смърт. Разследването срещу братята Дамянови продължава само в частта му за хулиганство.

Роднините на починалото момче имат 7-дневен срок да обжалват решението. Според брата на Тодор Ивайло Йорданов това твърдение е абсурдно. Пред БНТ той заяви, че семейството на Тодор ще обжалва. Според него побойниците са провокирали и отключили фаталния край.

Никога няма да го оставим този случай. Това обжалване е едно начало, което ще започне да разкрива много други неща около обстоятелствата. Брат ми не е тръгнал сам да се сражава, имало е провокация, колата е била ритната и е получил обиди. Тук това се случва ежедневно.

Решението на прокуратурата не е прието и от съученици и приятели на Тодор. Утре от 18:30 часа те организират протест пред районния съд Враца, за да изкажат една ненавист към всичко, което се случва.


Още за обратите в обвинението за смъртта на Тодор от Враца вижте в "Денят започва".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Римски мост се срути заради иманяри в Дрангово
Римски мост се срути заради иманяри в Дрангово
Броени часове до тържествата по канонизацията на Св. Серафим
Броени часове до тържествата по канонизацията на Св. Серафим