НОВИНИ

СДС засега не води разговори за по-широко обединение вдясно

СДС към момента не води разговори за по-широко обединение вдясно. Това каза лидерът на партията Румен Христов след заседание на Националния съвет. На него за главен секретар беше избран Илия Лазаров.

bnt avatar logo
от БНТ
20:31, 30.07.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Всеки бивш седесар е добре дошъл да се върне обратно в партията, казват от ръководството на синята централа. И посочват, че цялата организация на ДСБ в Перник се е вляла в СДС. Членовете на партията сега са 10 хиляди. Сините разкритикуваха визията за България на БСП и посочиха, че от документа на социалистите лъха на популизъм. Лидерът на СДС не смята, че скоро ще се стигне до предсрочни избори. Той посочи, че първо ще работи за консолидация на партията, преди да се мисли за коалиции.


Румен Христов, председател на СДС: Имаше идеи за дясноцентристко обединение, друга за консервативно-патриотично. Първо ние трябва вътре за себе си да изчистим тези проблеми и тогава да вървим към коалиции. Пак казвам - не виждам на вратата да чукат избори, че да говорим за коалиции. Ще ви кажа, че има макар и малък процент от нашите избиратели, които искат самостоятелно явяване.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Охлаждащи пейки в Париж
Охлаждащи пейки в Париж
Протестите на майките с деца с увреждания и на хората с увреждания продължават
Протестите на майките с деца с увреждания и на хората с увреждания продължават