НОВИНИ

СДВР издирва 56-годишния Росен Ангелов за убийството в Нови Искър

За общодържавно издирване е обявен 56-годишният Росен Желев Ангелов, обявиха от Столичната полиция. Той се издирва във връзка с тежкото престъпление в Нови Искър. Органите на реда апелират хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, да подадат сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.Има вероятност той да е въоръжен и опасен, предупреждават от СДВР.

сдвр издирва годишния росен ангелов убийството искър
bnt avatar logo
от БНТ
18:38, 04.01.2018
7903
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

На 2 януари в дома на семейството в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на момичето (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били застреляни с множество изстрели в къщата им, открито е и кучето им – също застреляно.

Росен Ангелов наскоро се е завърнал от чужбина, като за него се знае, че е добър планинар, предаде БГНЕС. Днес в гората над Нови Искър бе проведено претърсване с металотърсачи, като в акцията се включиха екипи на специализираните полицейски части, хеликоптер и тежки машини, предадоха на място репортерите на „По света и у нас“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Община Пловдив дава зелена светлина за замразени големи инфраструктурни обекти
Община Пловдив дава "зелена светлина" за замразени големи инфраструктурни обекти
„Да върнем Пирин на децата ни!“ искат и природозащитници от Русе
„Да върнем Пирин на децата ни!“ искат и природозащитници от Русе