НОВИНИ

Съдят обвинените в убийството на Нягол Петров

С изслушване на свидетелите започна днес делото срещу тримата бивши охранители от Гранд МОЛ - Варна, обвинени в убийството на 52-годишния Нягол Петров. Мъжът беше открит пребит до смърт в паркинг на търговския център на 14 март 2015 година.

bnt avatar logo
от Мартин Николов
19:50, 09.05.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

В началото на заседанието стана ясно, че Жечка Димова, майката на Нягол Петров, е починала. Тя беше граждански ищец и частен обвинител по делото за убийството на сина ѝ. Днес съдът уважи молба братът на жертвата - Петър Петров, да замени майката като граждански ищец и частен обвинител срещу подсъдимите - Ангел Николов на 25 години, Красимир Димитров - на 23 и Цветан Маринов на 20 години.

Петър Петров, брат на Нягол Петров: "Просто очаквам за тия си дела да си получат заслуженото наказание, справедливата присъда и кой каквото е направил да си получи заслуженото, защото моят брат си отиде по един нелеп начин – излезе и повече не се върна."

Точно преди година 52-годишният Нягол Петров беше пребит до смърт в един от големите търговски обекти в града. Според съдебно-медицинската експертиза, той е получил над 70 удара по тялото си. Делото се гледа по общия ред с проверка на всички представени до момента доказателства. Изслушването на свидетелите продължава на 14 май.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Поли Генова премина по червения килим в Стокхолм
Поли Генова премина по червения килим в Стокхолм
Съпругата на Павел Александров иска да им върнат иззетите ценности
Съпругата на Павел Александров иска да им върнат иззетите ценности