НОВИНИ

"Шейново" отбелязва 80-годишнина

Болница "Шейново" отбелязва 80 години от създаването си. Над 250 000 бебета са родени в АГ клиниката от създаването й до днес.

bnt avatar logo
от БНТ
07:35, 18.12.2015
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Церемонията започва в 12 по обед, а гостите на празника ще станат свидетели на вълнуваща снимка отпреди 45 години, която запечатва първата среща между акушерка и бебе. Медиците искат да повторят този паметен фотос като отбележат с нова фотография този най-съкровен момент от раждането на живота.

Специално за годишнината болница "Шейново" ще представи нова светлинна инсталация, която ще сигнализира за раждането на всяко ново бебе.

На живо в “Денят започва” репортерът Ния Мантовска ни срещна с д-р Румен Велев – директор на АГ “Шейново”. “Ние се променяме, променя се нашето отношение към пациентите. Технологиите много се развиха и вече можем да правим неща и диагностицираме неща, които преди това са били немислими. Така че качеството на нашета помощ стана изключително високо. Ние искаме точно това да направим – да свържем традициите със съвременните технологии и да покажем, че даваме изключително качествен продукт на нашите пациенти”, каза д-р Велев и обеща “хубав празник на всички столичани, защото “Шейново” е известна като родилния дом на столичани”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Купете си елха със здрави корени, съветват специалистите
Купете си елха със здрави корени, съветват специалистите
На прага на зимата: села без обществен транспорт
На прага на зимата: села без обществен транспорт