НОВИНИ

Спират водата в части от центъра на София утре

На 20 август 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Граф Игнатиев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 8 до 18 ч на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на пл. „Славейков“, ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко.

спират водата части центъра софия
bnt avatar logo
от БНТ
10:32, 19.08.2018
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Граф Игнатиев“ на кръстовището с ул. „Георги С. Раковски“.

Отново утре, във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Качаник“, жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 ч на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Качаник“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Качаник“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Свети Кирил и Методий“, с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Свети Свети Кирил и Методий, ул. „Сух Искър“ и ул.“ Лашова“ №2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Свети Кирил и Методий № 13.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството
http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп е разрешил на адвоката на Белия дом да сътрудничи на спецпрокуратурата
Тръмп е разрешил на адвоката на Белия дом да сътрудничи на спецпрокуратурата
Президентът Радев остава категоричен за компенсациите на тракийските бежанци
Президентът Радев остава категоричен за компенсациите на тракийските бежанци