НОВИНИ

"Без оправдания" - каузите на гимнастичката Ренета Камберова

В студиото на "Денят започва" едно от златните момичета на българската художествена гимнастика - Ренета Камберова разказва за спортната кампанията "Без оправдания", която цели да накара младите хора и учениците да бъдат активни и да спортуват.

bnt avatar logo
от Стоян Варадинов
09:01, 29.06.2018
Чете се за: 00:31 мин.
Още
Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Началото беше на 20 юни в 1 СУ "Пенчо Славейков" и всъщност продължението е сега на 1 юли в неделя в Южен парк, където всеки, който иска да спортува, аз се надявам това да са доста хора без оправдания, да дойде за може да спортуваме заедно.

Тя коментира, че всеки човек трябва да намира мотивацията по различен начин и да изпробва, докато намери подходящия спорт за него.

Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Спортът, той не трябва да е нещо насила, трябва да е нещо, което ти харесва и наистина ти е удоволствие да правиш.

Относно нейните участия в различни благотворителни каузи и желанието ѝ да помага Ренета Камберова каза:

Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Благодарността на хората и това, което виждам отсреща страшно много ме зарежда и страшно много ме мотивира, когато си поставя нещо наистина да го гоня до дупка, защото това да помагаш за мен е безценно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Петкова е домакин на форум на високо равнище за енергетиката
Министър Петкова е домакин на форум на високо равнище за енергетиката
НС ще гласува вота на недоверие към кабинета
НС ще гласува вота на недоверие към кабинета