НОВИНИ

Състоянието на Цветелина Стоянова остава критично

Лекарите от "Пирогов" продължават да се борят за живота на златното момиче на художествената ни гимнастика - Цветелина Стоянова. Засега обаче състоянието й остава без промяна. Шампионката е в централната реанимация на болницата на апаратно дишане. Вижте прякото включване в емисията ни на Айше Сали.

bnt avatar logo
от БНТ
12:23, 15.06.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

21-годишната Цветелина Стоянова пострада след падане от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал "Надежда". В следствие на злополучния инцидент гимнастичката получи множество травми. Сред тях са разкъсване на далака, което е причинило кръвоизлив, както и травми в областта на корема, гръдния кош и прешлените.

Вчера националният отбор по художествена гимнастика отпътува за Европейското първенство, което ще се проведе в Израел. Цветелина Стоянова остана в България по здравословни причини.

Основната версия, по която работят разследващите е опит за самоубийство, но не се изключва и версията за нещастен случай. Това каза в студиото на "Денят започва" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

;

Златното ни момиче преди две седмици беше герой в рубриката на БНТ HD "Аз съм..." Вижте видео портрета на прекрасната ни грация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава борбата за спасяването на забравеното знаме на Бенковски
Продължава борбата за спасяването на забравеното знаме на Бенковски
Обрушват скали по Е-79 край Симитли
Обрушват скали по Е-79 край Симитли