НОВИНИ

Станаха ясни пет от световните изпълнители за "MTV presents Varna Beach 2017"

Първите пет световни изпълнители, които ще дойдат у нас за най-голямото музикално събитие тази година "Ем Ти Ви представя Варна Бийч 2017", вече са ясни.

Диана Миткова
от Диана Миткова
12:05, 23.03.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
станаха ясни пет световните изпълнители mtv presents varna beach 2017

В следващите два месеца ще бъдат обявени и останалите световни имена, които ще стъпят на близо 75-метрова сцена, която ще бъде изградена на Южния плаж във Варна. Шоуто ще продължи повече от 12 часа, а билетите ще се продават от 31 март. Освен чужди звезди, ще пеят и български, сред които и Поли Генова.

Робърт Куирк - президент на ROQU Media: "Стийв Айоки ще дойде в България за първи път! Американски DJ, номиниран за наградата Грами! Вторият изпълнител, който обявяваме днес е Тайни Темпа, който е много популярен в музикалните български класации и има най-много хитове в UK. Gorgon City също ще вземат участие! Най-важното в това събитие, е че ще се излъчва на международно ниво и всеки било то в Лондон, Берлин или Париж например, когато си пусне телевизора, ще види Варна и това невероятно шоу. Така че това наистина ще помогне и на града и България да покажат колко велики могат да бъдат."


;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По-високи обороти в курортите в Родопите след проверка на данъчните
По-високи обороти в курортите в Родопите след проверка на данъчните
Сборник събира историята, митовете и легендите от Сандански
Сборник събира историята, митовете и легендите от Сандански