НОВИНИ

Стоян Мирчев: Управляващите подготвят данък върху дрехи и обувки втора ръка

Управляващите подготвят предложения за законови промени, които предвиждат да бъде наложен данък върху дрехи и обувки втора ръка. Това заяви в студиото на "Още от деня" депутатът от БСП Стоян Мирчев. Той допълни, че новите налози ще бъдат на базата на еко такси, които държавата ще събира за въпросните стоки.

bnt avatar logo
от БНТ
18:50, 19.11.2018
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Представителят на левицата намекна, че е възможно да има картел при цените на горивата, които след протестите слабо са поевтинели, а зад това стои отново държавата.

ГЕРБ и Обединените патриоти показаха пълна некомпетентност да управляват. Тази коалиция беше съставена единствено за разпределение на държавния ресурс. Сега видяхме, че Обединени патриоти вече не са обединени, още малко остава да видим, че не са и патриоти, допълни социалистът.

Стоян Мирчев, БСП: Валери Симеонов не подаде оставка, защото е съгрешил, а защото смята, че срещу него се води медийна война.

Мирчев е категоричен, че депутатите от БСП няма да участват в създаването на кворум в парламента, а ако управляващите го направят, ще участват в заседанията и работата по законодателството.

Стоян Мирчев, БСП: Искаме оставка на цялата правителство. ГЕРБ държи в своята хватка цялата държава - виждали сме как хора от различни места насила се вкарват да гласуват, редят се на опашка. Трябва да се противопоставим на цялото това нещо с всички законови инструменти.

Вижте целия разговор със Стоян Мирчев във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обединените арабски емирства с интерес към български стоки
Обединените арабски емирства с интерес към български стоки
Желязков: Всички си дават сметка, че избори преди европейските няма да има
Желязков: Всички си дават сметка, че избори преди европейските няма да има