НОВИНИ

Световно признание за Йордан Йовчев и Енчо Керязов

Двамата български атлети Йордан Йовчев и Енчо Керязов получиха световно признание.

bnt avatar logo
от БНТ
21:34, 12.09.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Президентът на Световната акробатична асоциация Дейвид Джейкъбс обяви: „За мен е чест да ви съобщя, че за първи път нашата асоциация ще награди българи! Г-н Енчо Керязов - в раздел "Професионални акробати" и г-н Йордан Йовчев - в раздел "Гимнастика". Вземайки предвид техните световни постижения в развитието на тези спортове, двамата атлети получават наградата за изключителния си принос в световен мащаб и са приети като легенди в Световната Акробатична Асоциация. Кандидатурите и на двамата атлети са единодушно одобрени от Борда на директорите.“

Официалната церемония по връчване на наградите се проведе в Лас Вегас, Казино "Тускана", на 11.09. 2016 г.

;

Йордан Йовчев изрази своята благодарност чрез видео обръщение:

Голяма чест е за мен да бъда включен в това голямо събитие, организирано от Световната акробатична асоциация. За съжаление не мога да присъствам, но искам да поздравя всички, които са заслужили да бъдат удостоени с тази голяма чест и всички, които са се трудили да организират това прекрасно събитие. Благодаря ви много и успех на всички!

Вижте в прикачения файл и благодарственото писмо, което Енчо Керязов изпрати до Борда на директорите на Световната акробатична асоциация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има ли тектоничен процес на Балканите
Има ли тектоничен процес на Балканите
Монтираха позлатен купол на църква в Шумен
Монтираха позлатен купол на църква в Шумен