НОВИНИ

Tази вечер е финалът на "Надиграй ме"

Тази вечер е финалът на осмия сезон на танцовото шоу на БНТ 2 "Надиграй ме". След оспорвана надпревара sms-ите на зрителите и гласуването на журито определиха най-добрите шест отбора. В последното надиграване ще участват три клуба по спортни танци и три състава по фолклорни. След днешната надпревара ще бъдат определени победителите от всеки стил.

БНТ2-София
от БНТ2-София Паулина Найденова
13:33, 24.06.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

От клубовете по спортни танци за първото място ще се борят "Брилянт", "Проданс" и "София ДАНС", а от фолклорните: танцов състав "Тангра" от Попинци, детски танцов ансамбъл "Горна баня" от София и на мястото на Националното училище за танцово изкуство ще танцуват децата от ансамбъл "Малинарка" от Берковица.

Специално за финала регламентът ще бъде променен и в четвъртия кръг ще участват и хореографите на съставите. Заедно с по две деца от своя отбор те ще се опитат да разпознаят танца, който им задава бендът на БНР. Както и в предишните състезания стиловете ще се редуват. Накрая ще бъдат определени победителите, които освен признанието на публиката, ще получат и ваучери за пазаруваме за голяма търговска верига.

Тази седмица "Надиграй ме" ще зарадва зрителите и с два пъти по-дълго предаването. Спектакълът ще продължи два часа - от 20:30 до 22:30 и ще се излъчва на живо по БНТ 2 и БНТ Свят.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иванка Тръмп на дело за кражба на италиански дизайн на обувки
Иванка Тръмп на дело за "кражба" на италиански дизайн на обувки
Мастифът Марта е най-грозното куче в света (СНИМКИ)
Мастифът Марта е най-грозното куче в света (СНИМКИ)