НОВИНИ

Тежка катастрофа блокира Прохода на Републиката

Тежка катастрофа между два ТИР-а и един тежкотоварен автомобил блокира за часове движението на Прохода на Републиката. Инцидентът е станал малко след 6 часа тази сутрин в участъка между селата Вонеща вода и Въглевци. И тримата шофьори са откарани във Великотърновската болница, като единият от тях е в тежко състояние. Шести час автомобилите се пренасочват през прохода Шипка, а тежкотоварните камиони изчакват на място.

bnt avatar logo
от Зорница Илиева
12:00, 04.09.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Най-сериозно пострадал е 67-годишен мъж, който управлявал един от ТИТ-овете. Той е настанен в реанимацията на Великотърновската болница и е в тежко състояние.

Други двама са приети в спешното отделение, но без сериозни наранявания. Най-вероятната причина за инцидента е неправилно изпреварване, вследствие на което е последвал челен сблъсък между двата ТИР-а и в тях се е забил трети тежкотоварен камион.

Генчо Минков - "Пътна полиция" - Велико Търново: Към момента са взете необходимите мерки, като в момента леките автомобили се пренасочват през прохода Шипка, а товарните спират и изчакват на място.

Заради катастрофата на прохода се образуваха километрични опашки от чакащи ТИР-ове.

На много места в страната пътните настилки и към момента са мокри, за това от КАТ апелират водачите да са изключително внимателни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава борбата с огъня в ямболското село Савино
Продължава борбата с огъня в ямболското село Савино
Какво искате да научите за боновите си книжки?
Какво искате да научите за боновите си книжки?