НОВИНИ

Тина Търнър откровено за нейните болка, кариера и брак

Музикалната легенда Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в ефира на CBS News, като коментира самоубийството на сина си, връзката със съпруга ѝ и здравословните си проблеми. 79-годишната певица разкри, че според нея причината 59-годишният ѝ син Крейг да се застреля миналия юли е самотата.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:30, 08.07.2019
Чете се за: 00:55 мин.
Още
тина търнър откровено нейните болка кариера брак

„Мисля, че самотата накара Крейг да вземе такова решение. Имам много негови снимки, които ме карат да се усмихвам и вярвам, че сега е на по-добро място“, каза Тина.

Емоционалната травма по загубата на нейния син не е единствената болка, която е преживяла през последните години. Тя претърпя сърдечен удар, имаше рак и бъбреците ѝ отказаха. Търнър каза, че нейният 63-годишен съпруг Ървин е бил толкова загрижен, че ѝ е предложил да дари един от бъбреците си, но тя отказала.

Тина Търнър, която има швейцарско гражданство и живее в Цюрих, се ожени за германеца преди 6 години. Звездата има също много дълъг брак с Айк Търнър, който е бил изключително агресивен към нея.

„Когато Айк ме помоли да се омъжа за него, знаех, че има скрити мотиви. Но аз трябваше да приема, иначе би било битка. Това не беше сватбената ми мечта”, каза певицата и добави, че все още реагира доста емоционално, когато говори за брака с музикалния продуцент.

"Емоционална съм, защото първо той беше добър към мен. После стана агресивен и жесток, защото зависеше от мен. Не ми харесваше това, но не исках да се караме, защото резултатът винаги беше сцепена устна, насинено око, счупен нос или ребро”, спомня си тя.

В крайна сметка певицата успява да се измъкне от този отровен брак и да направи невероятна кариера с над 200 милиона продадени албума.

Тина Търнър се пенсионира през 2007 година и заяви, че няма повече да се появява на сцената.

„Влязох в самолета, поех дълбоко дъх и казах: „Приключих“. Чувствах, че това е краят и се радвам, че се отказах и се прибрах у дома“, добави Тина.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мицотакис положи клетва като премиер на Гърция
Мицотакис положи клетва като премиер на Гърция
От ООН са шокирани от условията в центровете за мигранти в САЩ
От ООН са шокирани от условията в центровете за мигранти в САЩ