НОВИНИ

Трафикът в края на поредицата от трите почивни дни

Днес е последният от трите почивни дни. Пътна полиция очаква засилен трафик. Каква е обстановката в момента на АМ "Хемус" разказва Цветелина Катанска.

bnt avatar logo
от Цв. Катанска, А. Чавдаров
12:04, 05.03.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Към момента трафикът на АМ "Хемус" е спокоен. От АПИ очакват в ранния следобед потокът от автомобили да се увеличи. В проблемните участъци на магистралата-тунелите "Витиня" и "Ечемишка", където в момента има ремонти движението се извършва двупосочно в тръбата в посока София.

От АПИ съветват хората, които не искат да използват по-натоварения тунел "Витиня" да минават по стария път през Витиня, който тръгва от Ботевград.

За улеснение на хората днес от Владая ще се влиза в София по две платна, за да не се нарушава трафика. От АПИ препоръчват да се използва и АМ "Люлин".

;

За трафика по границата с Гърция и Е- 79 разказва Антон Чавдаров.

Движението на граничните пунктове с Гърция към този час е спокойно, увериха граничните власти. Дори тежкотоварните автомобили са по-малко в сравнение с други почивни дни.

На главен път Е-79 движението се засилва. От областното пътно управление увериха, че не се извършват ремонти в района и няма сериозни пътни инциденти.

От Пътна полиция предупреждават шофьорите да са по-внимателни в района на Кресненското дефиле заради по-тесния път и многото завои.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тунелът в Пловдив - пребоядисан и с ново осветление
Тунелът в Пловдив - пребоядисан и с ново осветление
Пълен списък на изборните секции в чужбина за вота на 26 март
Пълен списък на изборните секции в чужбина за вота на 26 март