НОВИНИ

Мик Джагър става баща за осми път на 72

Рок динозавърът и фронтмен на Rolling Stones потвърди, че приятелката му, 29-годишната Мелани Хамрик е бременна.

Милена Кадийска
от Милена Кадийска
14:22, 15.07.2016
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
мик джагър става баща осми път

Сър Мик Джагър ще става баща отново. Приятелката му, американската балерина Мелани Хамрик е бременна, съобщи говорителят на звездата. Новината идва само два месеца, след като китаристът на Rolling Stones Рони Уд стана отново баща на 68 години. Съпругата му Сали Хъмфрис го дари с близначки.

Мик Джагър обаче е рекордьор в бащинството. Той ще стане баща за осми път, а вече е и прадядо. Рок динозавърът има деца от пет различни жени. Най-големият му син от певицата Марша Хънт - Карис е на 45. Дъщеря му Джейд Джагър, на 44 г. е от бившата му съпруга Джейд Джагър, за която Мик беше женен осем години.

С бившата си партньорка Джери Хол имат 4 деца - Елизабет на 32, Джеймс на 30, Джорджия на 24 и Габриел на 19 години. Певецът има и син Лукас на 17 г. от бразилския модел Лучиана Гименес. Изневярата му с Гименес сложи край на 22-годишната му връзка с Джери Хол.

Мик Джагър, който става на 73 години този месец, има пет внуци и една правнучка от дъщерята на Джейд Джагър. Бебето се роди през май 2014.

Меломаните сега дискутират къде ще живее семейството след раждането на бебето. Джагър се е установил в Англия, а приятелката му Мелани предпочита Ню Йорк.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВАС отмени новите цени на винетките. МРРБ ще обжалва
ВАС отмени новите цени на винетките. МРРБ ще обжалва
Мъжете, които изчезнаха в р. Дунав, са се удавили
Мъжете, които изчезнаха в р. Дунав, са се удавили