НОВИНИ

50 нови места, които може да посетите в България през 2016 година

В началото на годината ще ви отправим и едно предизвикателство: ще успеете ли да посетите 50 нови места на България? Точно 50 идеи за това са събрани в пътеводителя на непознатите места за 2016 година.

Велианна Кашева
от Велианна Кашева
12:13, 04.01.2016
Чете се за: 00:59 мин.
Още

Колко малко е нужно, за да тръгнеш на път? Малко време, малко добри приятели и малко желание да откриеш нещо непознато, скрито там някъде... Или просто да отвориш очи - и да погледнеш от друг ъгъл нещата, които само си мислиш, че познаваш... Всичко това е много лесно с новия пътеводител на 50-те места, които да посетите.

Мария Ангелова - автор на пътеводителя: "Искаме да надградим и да вдъхновим хората да правят много повече от това, само да видят някое място и да се снимат на него.. Самото пътуване е едно откривателство и начин да развиваш себе си. Като пример мога да дам, че на някои места можете да се научите да правите хубави снимки, да творите с глина, на други места например, нашият екип за първи път плава с каяци - сигурна съм, че който открие този спорт, ще открие и една нова част от себе си, като по-екстремното си Аз. Всичките позитивни и градивни критики от първия пътеводител вече сме ги взели под внимание, имаме карта на всичките дестинации, имаме джи пи ес координати за тези, които не са чак толкова приключенски настроени или които вече много са се загубили! Имаме много подробни упътвания за всичките места, а освен интересните истории имаме и полезна информация - например работно време, точни адреси и т.н., така че мисля, че има всичко нужно за едно приключение, включително и възможностите да излезеш от пътеките."

Книгата събира най-различни идеи за места, които да посетите: от сърцата на големи градове, до точки, за които вероятно не сте чували... Затова преди да планирате далечните си пътувания до екзотични дестинации през тази година, прелистете тази малка книжка. Защото често това, което търсим, е точно пред очите ни, или на няколко часа път...

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия е готова да посредничи в конфликта между Иран и Саудитска Арабия
Русия е готова да посредничи в конфликта между Иран и Саудитска Арабия
Пътната обстановка след снеговалежите се нормализира, има населени места без ток
Пътната обстановка след снеговалежите се нормализира, има населени места без ток