НОВИНИ

Турските авиолинии вече възстановиха полетите си от и до София

След атентата в Истанбул - засилени мерки за сигурност на летищата в София, Бургас и Варна. Броят на тежковъоръжените униформени е увеличен, заяви днес вътрешният министър Румяна Бъчварова. Турските авиолинии вече възстановиха полетите си от и до София. Вижте прякото включване от летище София на Тихомир Игнатов!

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
23:23, 29.06.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Ето какво казаха преди минути някои от пристигащите с полет от Истанбул на летище София:


Тихомир Йорданов: Аз нямах притеснения, защото организацията там беше добра и нямаше по какво да се разбере, че се случва нещо не както трябва.

Жани-Лина Атанасова: Пристигнахме в Истанбул, всичко беше нормално. Много хора лежат по земята с големи куфари, което не е за транзитна зона, което означава, че това не е техния ръчен багаж. Предполагам, че те са им отложили полетите и са им дали големите багажи. Проверка засилена аз лично не видях.

- На летището до гейтовете минах за 45 минути, което за летището в Истанбул е съвсем нормално, даже бързо. Всичко беше почистено, хората, които обслужваха, паспортен контрол и сигурност бяха спокойни, нямаше извънредни мерки за сигурност, рядко се забелязваше дори жандармерия и тежко въоръжени полицаи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦРУ: Атентатът в Истанбул носи почерка на Ислямска държава
ЦРУ: Атентатът в Истанбул носи почерка на "Ислямска държава"
Нашият пратеник: Службите са имали данни за подготвяно нападение на летището
Нашият пратеник: Службите са имали данни за подготвяно нападение на летището