НОВИНИ

Учител от Дулово е задържан заради блудство с малолетни момичета и момчета

Очаква се Окръжната прокуратура в Силистра да внесе искане в съда за постоянна мярка "Задържане под стража". 54-годишният Илиян Василев е обвинен за това, че през периода от ноември 2014 г. до април 2015 год. е извършил блудствени действия с малолетни деца.

bnt avatar logo
от БНТ
16:01, 21.06.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Окръжната прокуратура повдигна обвинение на Василев и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали. Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му.

Със скрита камера той снимал действията си и после пускал снимките в интернет и социалните мрежи. След като сигналът постъпва при директора на училище "Васил Левски" в Дулово Йорданка Копринджийска, тя веднага сезира компетентните органи.

Йорданка Копринджийска, директор на СОУ „Васил Левски": Получих сигнал, който съдържаше подозрения за неправомерни действия на учителя с деца малолетни. Този сигнал ме накара да взема бързото решение да уведомя всички компетентни органи започнахме с отдел закрила на детето началника на полицията и началника на регионалния инспекторат, който беше уведомен и с доклад.
Невен Давидов: С него можем да кажем че сме приятели от години - той е музикант и аз съм музикант, от много време работим. Познавам го като културен, възпитан, толерантен и сам с добри впечатления съм. Изобщо…
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мнението на експерта: Икономическа прогноза два дни преди референдума
Мнението на експерта: Икономическа прогноза два дни преди референдума
Над 250 животни са лекувани през юни в Спасителния център в Стара Загора
Над 250 животни са лекувани през юни в Спасителния център в Стара Загора