Срещата на "Обединени патриоти" за евроизборите завърши без резултат

Първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от "Обединени патриоти" се проведе този следобед. Идеята е на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов. Срещата се разпадна, без да постигне конкретен резултат.

Вера Александрова
от Вера Александрова
18:27, 26.02.2019
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Лидерите на Атака и НФСБ не присъстваха на срещата, а малко след началото ѝ представителите на "Атака" напуснаха съвета. Партньорите в малката коалиция трябваше да решат дали ще участват заедно на евроизборите.

Десислав Чуколов, депутат от "Обединени патриоти", зам.-председател на "Атака": Виждам, че се предлага Петър Москов като кандидатура, ние предложихме и Анастасия Мозер и Стефан Софиянски, Иван Костов също така радетел на приватизацията в България. Ако по този начин, да, разбира се, "Атака" си е "Атака", ние не се притесняваме от тези неща,но на тези коалиционни съвети така с по -повърхностни теми да се занимаваме.
Красимир Каракачанов, вицепремиер, председател на ВМРО: Бяхме предложили една точка, а именно участието на коалиция "Обединени патриоти" на предстоящите евроизбори. Колегите от НФСБ дойдоха с предложение за друга точка - промени в ръководството на парламентарната група и това предизвика колегите от "Атака" да си тръгнат. Така че, след тази среща е като преди тази среща - нищо ново.

Това беше първият от началото на годината коалиционен съвет на партньорите от "Обединени патриоти".

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Кардинал беше признат за виновен в сексуални посегателства
Кардинал беше признат за виновен в сексуални посегателства
Мадуро депортира журналист, не му харесали въпросите
Мадуро депортира журналист, не му харесали въпросите