Вицепрезидентът Илияна Йотова: Големите думи изместват големите каузи

Много често днес големите думи изместват големите каузи. Не е достатъчно само да получим потупване по рамото отвън, да ни признаят от Европа, важно е и да се обърнем към проблемите на българските граждани. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Ракитово.

от БНТ
13:22, 08.07.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
вицепрезидентът илияна йотова големите думи изместват големите каузи

Тя беше официален гост на празника на града, отбелязван на 7 юли. Според нея политиците са в дълг към българските граждани, защото истински лидери са онези, които се обръщат към проблемите на малкия човек и намират смисъл в това да помагат.

Илияна Йотова, вицепрезидент: Жителите на Ракитово са пример, че когато има общи мечти и идеи родното място се развива. Много времена са минали от основаването на града, много неща са се променили, но едно остава неизменно – сплотеността на хората.

Илияна Йотова пожела на жителите на Ракитово Часовниковата кула - един от символите на града, да продължи да отмерва бъдещи успехи и поколения, които ще оставят по нещо от себе си.

;

Вицепрезидентът връчи плакет и грамота на тазгодишния носител на званието „Почетен гражданин” и почетни знаци на изявени жители на общината с принос в сферата на икономиката, образованието, културата, музейното дело.

За своята ангажираност към Ракитовския край Илияна Йотова получи от председателя на Общински съвет Нина Димова символичен подарък – дърворезба от местен автор.

По-рано през деня Илияна Йотова се срещна с кмета на община Ракитово Костадин Холянов.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Президентът на Турция Ердоган ще участва в Срещата на върха на НАТО в Брюксел
Президентът на Турция Ердоган ще участва в Срещата на върха на НАТО в Брюксел
Музиката победи дъжда на втората вечер от А to JazZ
Музиката победи дъжда на втората вечер от А to JazZ