Волен Сидеров: Нашето мнение за Истанбулската конвенция беше много важно

В управляващата коалиция мнението на патриотите относно Истанбулската конвенвенция е било много важно. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на Атака Волен Сидеров. Сидеров допълни, че е доволен от решението на ГЕРБ да отложат гласуването на конвенцията. Според лидера на Атака в Европарламента и в Европа има течения, които оказват натиск да бъдат приети еднополови бракове.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
09:39, 11.02.2018
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Сидеров опроверга информацията да е имало тайна среща между шефа на парламентарната група на ГЕРБ и Валери Симеонов, на която да са правени договорки да се изтеглят депутати на НФСБ, за да да се ратифицира конвенцията с гласовете на ДПС и ГЕРБ.


Волен Сидеров, лидер на Атака: Не мога да допусна, че тайни договорки ще накарат Симеонов да изтегли своите хора. Ако това се случи, първо аз не мога да бъде председател на такава група, второ - ще предложа за изключване тези, които са се обявили срещу вече решение на групата да отхвърлим конвенцията. Това ще е скандал и катаклизъм, който не бих искал да става. Нямаме нужда от конвенции, които да фокусират върху определен вид насилие насилие. Насилието е насилие над жени, деца, мъже... няма значение. Домашното насилие също се обхваща от българския Наказателен кодекс.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Православната църква отбелязва Месни заговезни
Православната църква отбелязва Месни заговезни
Как се изучава Военно обучение?
Как се изучава Военно обучение?