НОВИНИ

Янка Такева е преизбрана за председател на Синдиката на българските учители

Янка Такева бе преизбрана за председател на Синдиката на българските учители (СБУ). За нея гласуваха 312 от делегатите на конгреса на СБУ, съобщават от пресцентъра на КНСБ.

bnt avatar logo
от БТА
15:05, 01.07.2017
Чете се за: 00:25 мин.
Още
янка такева преизбрана председател синдиката българските учители
Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители: Благодаря ви за голямото доверие. Ще продължавам да работя всеотдайно, за да мога да оправдая Вашето доверие. И се моля Господ да ми даде здраве, за да мога да изпълня обещанията си.

Янка Такева припомнила, че СБУ е най-големият синдикат в България с около 72 000 членове и е изразила надежда в скоро време той да достигне 100 000.

За заместник-председател на СБУ е преизбран Красимир Попов, а за председател на Централната контролно-ревизионна комисия - Диана Иванова.

Янка Такева е председател на Синдиката на българските учители от 23 години - от 1994 г. насам. От 1995 г. досега е председател на Националната комисия за работа с жените, младежите, децата и семейството към КНСБ. Тя е член на Националния съвет за закрила на детето към Държавната агенция за закрила на детето.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Температурен рекорд в Ловеч
Температурен рекорд в Ловеч
Доналд Тръмп се закани за „уверен отговор“ на Северна Корея
Доналд Тръмп се закани за „уверен отговор“ на Северна Корея