НОВИНИ

Йорданка Фандъкова отново ще се кандидатира за кмет на София

Йорданка Фандъкова обяви днес, че отново ще се кандидатира за кмет на София. Това обяви самата тя пред журналисти по време на инспекцията на строежа на третата линия на метрото.

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
13:00, 02.09.2019
Чете се за: 00:38 мин.
У нас
йорданка фандъкова отново кандидатира кмет софия

Фандъкова заяви, че ще работи с нов екип. Тя признава, че не всичко е било перфектно в работата ѝ, че е имало грешки, но ще се опита да я подобри с нови хора и по-добри проекти.

По думите ѝ би било предателство, ако не поеме отново следващия мандат.

Приоритетите ѝ ще са развитието на кварталите, изграждането на 8 нови парка и дигитализацията.

Фандъкова припомни, че преди 10 години екипът и е започнал работа в условията на тежки кризи, които вече никой не помни, а всичко което днес изглежда нормално и естествено - се дължи на много и активна работа.

Йорданка Фандъкова: Обещах, че ще кажа моето решение дали ще поискам отново доверието на моите съграждани в началото на септември, вече сме началото на септември. Взех своето решение, кандидатирам се за кмет на нашия град. Отново ще заложа на ясен и точен график. График, който включва нови проекти, нови идеи, с нови хора, нова енергия. Защото работата за София, трябва да продължи, това е моята най-голяма мотивация.

По-рано днес омбудманът Мая Манолова заяви, че до часове ще обяви дали ще влезе в кметската надпревара за София. През днешния ден обаче е сигурна, че ще работи като омбудсман.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ураганът „Дориан“ взе първата си жертва
Ураганът „Дориан“ взе първата си жертва
Започна изплащането на обезщетенията заради чумата по свинете
Започна изплащането на обезщетенията заради чумата по свинете