НОВИНИ

Ето защо Поли Генова

Поли Генова ще ни представя на песенния конкурс Евровизия 2016, който ще се проведе в началото на май в Стокхолм. Песента й се подготвя с продуцентското участие на БНТ и ще е готова до 14 март. Поли е избрана заради международната й популярност сред феновете на Евровизия и заради блестящото й представяне като водеща на Детската Евровизия през ноември миналата година. Решихме да Ви припомним някои от нейните най-запомнящи се моменти от този конкурс.

Милена Кадийска
от Милена Кадийска
13:12, 19.02.2016
Чете се за: 00:57 мин.
Още
Ето защо Поли Генова

Непосредствената и много земна, Поли разцъфва в цялата си прелест по време на детската Евровизия 2015, която БНТ организира в София в края на ноември.

И за миг тя не оставя публиката да си поеме дъх - води на английски, пее, рапира, танцува и разиграва етюди. Буквално "ни скри шапката" с перформънса "Where is my dress".

Предлагаме Ви да се насладим отново на някои от най-запомнящите се моменти от представянето на Поли Генова на детската Евровизия 2015:


;;;;

Поли е всестранен талант. Тя се представя еднакво добре както на музикалната, така и на театралната и телевизионна сцена.

Една от малкото млади български изпълнители, които успяват с лекота да грабнат сърцата на своите фенове и да поддържат интереса към себе си без да се налага да бъдат пошло скандални заради това. Тя е щура и ексцентрична, но така й отива.

Става любимка на българите още с участието си в детската вокална група Бон-Бон. След това продължава да трупа зрителска любов в Dancing Stars, "И аз го мога", "БГ ТОП 40".

Подплатява таланта и харизмата си с музикално образование като завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков“, със специалност кларинет, а после следва режисура в НАТФИЗ.

Истинският успех за нея идва с песента й "На инат", която я изстрелва за участие в конкурса "Евровизия" през 2011 г. в Дюселдорф. Въпреки големите очаквания, песента на Поли не стига до финала на конкурса. За това пък става истински хит у нас.

;;

Решението Поли да е българският представител на Евровизия бе веднага коментирано от най-популярните влогъри на Евровизия.

"Чакахме я с нетърпение още от 2011 г. Тя има устремът и желанието. Тя иска звездата й да изгрее още повече. Това е най-силната кандидатура за България. Много се радваме за нея.", казват те във видео, качено в youtube канала wiwibloggs.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цветан Цветанов оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Цветан Цветанов оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Парламентът с декларация в защита на българските превозвачи
Парламентът с декларация в защита на българските превозвачи