НОВИНИ

Звездите от "Под прикритие" се събират в ефира на БНТ1

Седмица преди премиерата на последния сезон на "Под прикритие" звездите на сериала се събират, всички заедно - на живо в ефира на БНТ1. В специално предаване тази неделя ще видите всичко най-интересно преди дългоочакваното продължение на филма.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
21:44, 09.03.2016
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Тази неделя, по червения килим на "Лачените обувки на българското кино" ще видим на живо всички актьори в сериала "Под прикритие". Един до друг ще застанат "добрите" и "лошите" - Владимир Пенев - Захари Бахаров - Мариан Вълев... старото и новото ченге "под прикритие" - Ивайло Захариев и Бойко Кръстанов. Ще видите новите лица на сериала и онези, които вече обичате!

Те ще разкажат за предизвикателствата, пред които ги изправи сценарият на пети сезон - сложните каскади, спиращите дъха екшън сцени, изграждането на новите образи и надграждането на вече познатите.

Само в предаването ще бъде разкрита тайната за новата визия на инспектор Попов и Куката. В студиото ще бъдат и онези, които моделират георите - режисьорът на шест от епизодите в новия сезон Виктор Божинов. Отблизо ще видим създателите на концепцията на проекта, които след известно отсъствие, се завърнаха в последния сезон, за да го закрият.

Сериалът "Под прикритие" се превърна в световен хит, продаден в над 150 страни. Как се случи това? Отговорът търсим от главните виновници - продуцентите на БНТ И „Камера Ентъртейнмънт" в лицето на Севда Шишманова и Димитър Митовски.

А въпросите, които ние не сме задали все още - очакавме от Вас - на официалната страница на сериала във Facebook! Домакини на вечерта са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До месец внасят проектозакон за защита на хората под запрещение
До месец внасят проектозакон за защита на хората под запрещение
Задържани двама бежанци са участвали в атентатите в Париж през ноември
Задържани двама бежанци са участвали в атентатите в Париж през ноември