НОВИНИ

39-годишна в гонка с полицията, повреди бариера на ГКПП “Гюешево” и 2 патрулки

годишна гонка полицията повреди бариера гкпп ldquoгюешевоrdquo патрулки
bnt avatar logo
от БНТ
15:16, 15.05.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Регионални

Жената не се е подчинила на полицейските сигнали за спиране и проверка при преминаването й с лек автомобил на границата между Република Северна Македония и България на граничен пункт "Гюешево".

По информация от полицията с висока скорост тя е преминала през ГКПП – Гюешево, като е повредила бариерата, не е спряла и при сигнал подаден от граничен патрул при село Гърляно.

Служителите, които са били на пост там подали сигнал към дежурната част в ОДМВР – Кюстендил. При влизането на жената в града тя отново не се подчинява на полицейски сигнал за спиране, ударила се е в служебен автомобил на РУ Кюстендил, спряна е след минути преследване на ул. "Спартак" и след удар в друг служебен автомобил.

Служителите на реда са установили, че водачката на автомобила е гражданка на Република Северна Македония и Швейцария, във видимо неадекватно състояние е била, закарана е в Центъра за спешна помощ за преглед и изследвания, съобщиха от пресцентъра на полицията в Кюстендил.

Действията по започнатото досъдебно производство се осъществяват под прякото наблюдение на прокурор от РП Кюстендил, взета й е кръв за анализ за употреба на алкохол и упойващи вещества.

Автор: Станислава Христова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
76 000 българи и фирми искали отсрочка за кредитите си. 57 000 получили: "Да"
76 000 българи и фирми искали отсрочка за кредитите си. 57 000 получили: "Да"
Отварят фитнес залите от понеделник
Отварят фитнес залите от понеделник