НОВИНИ

Акрапович: ЦСКА със сигурност щеше да спечели Купата под мое ръководство

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:03, 18.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Български футбол
акрапович цска сигурност щеше спечели купата мое ръководство
Слушай новината

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София - Бруно Акрапович, даде своята прогноза за предстоящия в сряда финал на турнира за Купата на България.

Босненският специалист, който два поредни сезона спечели втория по важност трофей в родния футбол със "смърфовете", прогнозира победа за бившия си тим - ЦСКА-София над Арда (Кърджали).

"Ще гледам финала и ще се радвам, ако ми запазят медал. Все пак под мое ръководство отборът отстрани три съперника. Държа си на думите, че с мен ЦСКА щеше да вдигне със сигурност Купата. Аз бях абониран за този трофей в България (смее се)“, сподели Акрапович пред "Мач Телеграф".

"С мен нещата бяха сигурни. Сега обаче пак съм за ЦСКА и играчите, които успях да опозная. Момчетата заслужават да спечелят този трофей и да изпитат това щастие. Това ще е признание за усилията им и спомен, който ще имат за цял живот“, добави още той.

Босненецът призна, че е очаквал престоят му на "Българска армия" да е кратък, но не съжалява, че е напуснал Локомотив (Пловдив). Специалистът заяви, че се гордее със сезона на Локомотив и твърди, че "смърфовете" винаги ще имат място в сърцето му.

"За моята кариера бе важно да направя следващата крачка с всички рискове от това", завърши интервюто си Акрапович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Конкурсът за журналистика Web Report: Когато авторите говорят с факти
Конкурсът за журналистика Web Report: Когато авторите говорят с факти
Антов остана на пейката при равенство на Болоня
Антов остана на пейката при равенство на Болоня