НОВИНИ

Акрапович завел дело срещу ЦСКА

акрапович завед дело цска
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:38, 05.10.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу клуба за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване от поста през пролетта.

"Червените" трябва да изплатят на босненския специалист сумата от 100 000 евро, твърди "Мач Телеграф".

Акрапович, който в момента е начело на северномакедонския Шкендия (Тетово), се надявал, че ръководството на ЦСКА ще му изплати дължимата сума, за която са разписали и съответните документи.

Два месеца след изтичането на фиксирания в споразумението срок, босненецът се е обърнал към ФИФА с искане да се намеси и да задължи ЦСКА да преведе сумата.

"Аз съм спокоен, че ще си взема парите, защото имам необходимите документи, удостоверяващи, че те ми се полагат. Не е в това въпросът. Разочарован съм обаче от некоректността от страна на хората в ЦСКА. Очаквах, че думата на тези хора значи нещо. За мен мъжката дума винаги е значела повече и от договор. Все пак аз работих коректно за тях и помогнах на клуба да си осигури добър приход. Наел съм адвокат от Хърватия, който ме представлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо", заяви пред изданието.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА 1948 ще мери сили с два тима от Втора лига
ЦСКА 1948 ще мери сили с два тима от Втора лига
Футболните митове, в които вярвате, но не са истина
Футболните митове, в които вярвате, но не са истина