НОВИНИ

Алън Пардю: Трябваше да вкараме през втората част

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:18, 17.04.2022
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
алън пардю трябваше вкараме втората част
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю коментира нулевото равенство между "червените" и Левски в 157-ото издание на "Вечното дерби".

Бившият наставник на Нюкасъл и Кристъл Палас призна, че неговите футболисти са можели да стигнат до трите точки, ако не бяха пропуските им през втората част.

"Мисля, че през първото полувреме Левски беше по-добрият отбор. На почивката имахме разговор в съблекалнята относно нашата увереност и смятам, че през втората част можеше да спечелим. Пропуснахме две-три положения. Все пак се получи един добър мач между два добри отбора. Като типично дерби се получи един оспорван мач. И двата тима бяха устремени да покажат какво могат и затова прибързваха на моменти. Ако добием малко повече увереност в атака, ще започнем да бележим. Днес, трябваше да вкараме поне една от тези възможности през втората част", коментира Пардю.

Британският специалист похвали още голяма част от своите играчи за представянето им днес и разкри, че засега ще продължи да води ЦСКА единствено в мача срещу Славия за Купата.

"Планът си остава същият и за следващия мач, а след това ще видим. Реакцията, която видях у футболистите след тежката седмица беше чудесна. Феновете също бяха прекрасни, така че съм благодарен, че имах възможността да водя отбора в тази среща", заяви Алън Пардю.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какви мерки трябва да предприеме страната ни срещу растящата инфлация?
Какви мерки трябва да предприеме страната ни срещу растящата инфлация?
Недостиг на паркоместата в Русе - как може да бъде решен проблемът
Недостиг на паркоместата в Русе - как може да бъде решен проблемът