НОВИНИ

Алекс Колев: Всичко започна от Левски, надявам се и тук да завърши

Доста съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България, каза още най-новото попълнение на „сините“

алекс колев всичко започна левски надявам завърши
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
10:37, 20.06.2024
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Алекс Колев се надява да завърши своята кариера в Левски. Най-новото попълнение на „сините“ отбеляза, че е изпълнил детската мечта да играе за първия тим. Нападателят сложи подписа си под договор със столичния тим до лятото на 2026 година.

След като бе представен официално, той даде интервю пред клубния сайт. Ето какво сподели Колев:

Доста съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо. Доста съм щастлив и се надявам да имаме много успехи“, започна бившият играч на Крумовград.

„Доста носталгично ми е като минавам през изкуствения терен на „Герена“ – там, където съм започнал да играя футбол. Всичко започна от тук, надявам се и тук да завърши. През годините съм присъствал на доста мачове на Левски, дори и в чужбина като бях съм се връщал да гледам, например финала за Купата. Изпълних си детската мечта да играя за първия тим на Левски. От моя гледна точка казах „Да“ бързо и изобщо не съм мислил над предложението на Левски“, поясни още таранът.

Станислав Генчев е млад, амбициозен треньор, който показа добри резултати не само в Крумовград, а и в другите си отбори. Ако играе със схемата в Крумовград, съм запознат с изискванията, но тук е друг отбор, обстановка, така че всичко е различно. Най-важно е да има добър колектив и обстановка“, допълни той.

„С българите в отбора се познавам всичките. Чужденците ги познавам от сблъсъците на терена помежду ни. Бил съм на доста мачове на Левски, знам какво представлява публиката на клуба. Обстановката е неописуема тук. Амбициозен съм, но не искам да си слагам бариери колко гола ще вкарам. От работа не се плаша, така че няма да видите щадене от мен никога. На „сините“ фенове искам да кажа да вярват и да обичат отбора, както са го правили винаги през годините. Ще бъде най-важно всички фенове да са обединени и да подкрепят тима в добрите и лошите моменти. Надявам се да бъдат само добри“, завърши Колев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Костадинов: Политическата и духовната държава са поставени пред сериозни изпитания
Костадинов: Политическата и духовната държава са поставени пред сериозни изпитания
Промени в движението на влаковете заради следващата фаза от ремонта на гара Пловдив
Промени в движението на влаковете заради следващата фаза от ремонта на гара Пловдив