НОВИНИ

Александър Томаш: Футболистите имат нужда от подобни мачове

александър томаш футболистите имат нужда подобни мачове
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:50, 03.04.2024
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от успеха на "черно-белите" с 2:1 като гост на ЦСКА в двубоя между двата тима от междинния 27-и кръг в родната Първа лига.

Бившият футболист обаче изказа и своите претенции за отменения гол на неговия тим още в 5-ата минута на срещата заради засада, която Томаш сравни с положението, при което Лудогорец вкара победното си попадение при визитата си на "Лаута" преди няколко дни.

"Първо искам да кажа, че преди няколко дни играхме с Лудогорец и в последната минута ни вкараха гол, при който имаше футболист пред вратаря, за който се оказа, че не влияе на вратаря. Днес ни отменят гол при идентична ситуация на нас. Това са фактори, които не зависят от нас, но не може един път да се свири така, а друг път – по обратния начин", сподели треньорът на "смърфовете".

Родният специалист поздрави още своите играчи за представянето им срещу "червените" и допълни, че те имат нужда от подобни мачове.

"Това, което зависи от мен и от футболистите, аз искам да го правим. Всеки път искам да играем по този начин, въпреки че имаше грешки. Вкарахме два гола на ЦСКА и създадохме доста положения срещу една от най-добрите защити. Те бяха допуснали до днес само 13 гола. Въпреки трудностите, които имаме, въпреки многото важни продадени играчи, всеки един се раздава", коментира наставникът на Локомотив Пд.

"Аз винаги съм бил привърженик на футбола. Не можеш да излъжеш футбола, а ние сме тук благодарение на играта. И когато даваш на футбола, ти се връща. Мечтите започват, когато страхът е приключил. Можем и по-добре, но можем да допускаме и повече грешки. Нашите футболисти имат нужда от такива мачове, защото имаме и много млади играчи", завърши Александър Томаш.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За нови случаи на домашно насилие, включително и срещу бременна жена, съобщи Софийската прокуратура
За нови случаи на домашно насилие, включително и срещу бременна жена, съобщи Софийската прокуратура
Избори 2 в 1: Предизвикателства и сценарии
Избори 2 в 1: Предизвикателства и сценарии