НОВИНИ

Александър Томаш: Не трябваше да загубим, но в подобни мачове можем само да иразснем

александър томаш трябваше загубим подобни мачове можем иразснем
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:43, 30.03.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не скри разочарованието си след драматичното поражение с 1:2 у дома от Лудогорец в срещата между двата тима от 26-ия кръг на Първа лига.

Решителният гол в двубоя падна в заключителната 90-а минута, а след последния съдийски сигнал Томаш призна, че е болезнено да загубиш по подобен начин.

Бившият футболист все пак се опита и да извлече позитивното от днешния мач, поздравявайки футболистите на "черно-белите" за тяхното себераздаване.

"Със смесени чувства съм. Подходихме по различен начин. Тактически успяхме да затворим пространствата пред Лудогорец. Получихме нелеп първи гол. Съумяхме да изравним и през втората част подходихме много добре, но когато създаваш положения, трябва да ги реализираш. Боли в последната минута да загубим този мач, но аз се гордея с футболистите. Това са мачове, в които само можем да израснем. Днес мисля, че имахме сърца, играхме за нашата публика. Остава горчилка в мен, защото този двубой не трябваше да го загубим", сподели наставникът на Локомотив Пловдив.

"Футболът понякога е жесток. Трябва да го преглътнем и да продължаваме да работим. Аз съм адаптивен. Мисля, че интелигентният човек трябва да намира начин да бъде гъвкав. Не бягам от принципите си, но трябва да променим философията си заради обстоятелствата. Не мога да бъде недоволен от играчите. Стараят се, опитват се... на моменти им се получава, на моменти - не. Локомотив винаги излиза и играе за победа", каза още Александър Томаш.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Политически реакции след избора на служебен премиер (ОБЗОР)
Политически реакции след избора на служебен премиер (ОБЗОР)
Радев номинира Димитър Главчев за служебен премиер (ОБЗОР)
Радев номинира Димитър Главчев за служебен премиер (ОБЗОР)