НОВИНИ

Александър Томаш: Сладка победа, нуждаехме се от нея

александър томаш сладка победа нуждаехме нея
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
19:46, 10.11.2023
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от успеха на неговия тим с 2:1 като домакини на Локомотив София в среща от 17-ия кръг на Първа лига.

След срещата той заяви, че отборът се е нуждаел от тази победа и сподели още, че е му е харесало видяния живец у своите футболисти.

"Хубава, сладка победа. Нуждаехме се от нея от доста време. Не съм доволен от първото полувреме, но като цяло ние контролирахме мача. Победата с 2:1 не отговаря на това, което се видя на терена. Мисля, че закономерно победихме", започна треньорът на "смърфовете"

"През целия сезон играем със 7-8 човека, които са винаги титуляри и тези хора трябва да излязат от зоната си на комфорт. Днес направих така, че тези хора да излязат от зоната си на комфорт и точно те ни донесоха победата - визирам Джовани и Димитър Илиев. Имаме идеи, но ни липсват детайли, за да се осъществят по-добре. Идеите, които се опитвам да прокарам, са на висок тон. Има живец, което ми харесва", каза още българският специалист.

"В момента най-важното за нас е да възстановим футболистите. Няма да правим контролна среща в паузата за националните отбори, защото трябва да се подготвим за предстоящия мач с Ботев Враца, който ще бъде много тежък", завърши Александър Томаш.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Данило Дончич: Трябва ни време, за да може отборът да се сработи
Данило Дончич: Трябва ни време, за да може отборът да се сработи
34 години от 10 ноември - "говорят" снимките на фотографа на прехода
34 години от 10 ноември - "говорят" снимките на фотографа на прехода