НОВИНИ

Алфонсо Дейвис с любопитен коментар за капитанската роля в Манчестър Юнайтед

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:37, 09.04.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
алфонсо дейвис любопитен коментар капитанската роля манчестър юнайтед
Слушай новината

Младата канадска звезда на Байерн (Мюнхен) Алфонсо Дейвис направи любопитен коментар относно капитанската позиция в английския футболен Манчестър Юнайтед.

Дейвис изрази недоумението си от това защо капитанската лента на "червените дяволи" стои на ръката на Хари Магуайър, а не на Кристиано Роналдо.

"Как така Хари Магуайър е капитан на Кристиано Роналдо? Можете ли да си представите да сте Кристиано Роналдо – един от най-великите футболисти за всички времена и капитан да ти е Магуайър. Как се обръща той към него, с "капитане" ли? Не казвам нищо лошо за Хари Магуайър, но Кристиано трябва да е капитан", категоричен бе Алфонсо Дейвис.

Хари Магуайър сложи за първи път на ръката си капитанската лента в Юнайтед през януари 2020 година само броени месеци след пристигането му на "Олд Трафорд".

През този сезон обаче крайно неубедителните изяви на английския футболист накараха редица специалисти да изразят мнение, че той не бива да бъде капитан на "червените дяволи".

Медиите във Великобритания дори са убедени, че Магуайър ще се раздели с капитанската си роля, ако от Манчестър Юнайтед назначат за постоянен треньор Ерик тен Хааг, който към момента е начело на Аякс.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Управляващата коалиция се събира на заседание утре, търси се решение за БНБ
Управляващата коалиция се събира на заседание утре, търси се решение за БНБ
БСП отчита участието си в първите 100 дни на кабинета "Петков"
БСП отчита участието си в първите 100 дни на кабинета "Петков"