НОВИНИ

Али Соу: Трябва да се старая повече и да реализирам

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:01, 04.12.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
али соу старая повече реализирам

След края на двубоя срещу ЧФР Клуж пред камерата на БНТ застанаха три от основните действащи лица на стадион "Константин Радулеску", които изиграха пълни 90 минути.

Първи пред нашата камера застана Али Соу, който имаше две чудесни ситуации да донесе трите точки на ЦСКА-София.

"За да спечелим, трябва да вкарваме голове. Имахме възможности, но не успяхме да отбележим. Аз имах добра ситуация, стрелях добре, но защитникът предотврати попадение. Трябва да се старая повече и да реализирам. С човек до себе си в атака се чувствам по-добре, ще работим да постигнем синхрон."

След него говори и защитникът на "червените" Юрген Матей, който заяви, че неговия отбор е заслужавал победата, но неуспехът пред гола се е оказал решаващ.

"Направихме добър мач. Имаше и грешки през първото полувреме, от които можеше да ни вкарат. Но играхме добре като отбор, късметът ни изневери. Създадохме положения, можеше да вкараме и да спечелим. Заслужавахме победата, но не успяхме. Трябва да играем по същия начин и головете ще дойдат."

Последният, който сподели своите възгледи относно двубоя беше ирландският полузащитник Греъм Кери.

"Имахме няколко много добри ситуации за гол. През първото полувреме беше по-трудно, но в хода на мача натрупахме самочувствие. Не бяхме прецизни пред гола, а ако не вкараме, няма как да спечелим. Акрапович промени някои неща - вдигнахме скоростта и качеството в играта."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лазаров е на 1/4-финал в Анталия
Лазаров е на 1/4-финал в Анталия
След установените нередности: Закриват 28 психиатрии до 2027 г.
След установените нередности: Закриват 28 психиатрии до 2027 г.