НОВИНИ

Андриан Краев: Феновете апелираха да остана

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:13, 16.07.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
андриан краев феновете апелираха остана
Слушай новината

Младият нападател Андриан Краев благодари на феновете на Левски, които са изиграли ключова роля за това той да остане в "Синия клуб".

"Голямо благодаря на феновете. Усещам го всеки ден. Апелираха към мен да остана", сподели младокът в интервю за клубния сайт.

Краев официално подписа нов договор с Левски и ще продължи да носи синята фланелка и през сезон 2021/22.

В интервюто Андриан също така изрази задоволството си, че остава в отбора и обяви, че е отклонил няколко оферти от чужбина, за да може това да се случи.

"Чувството е хубаво. Чаках го по-дълго този момент, но си заслужаваше. Моето желание е да остана тук и да играя за този клуб. Това е моето най-голямо желание. Това е моят любим клуб от малък. Имах и други оферти, но изобщо не съм се замислял. Исках да изчакам до последно. Бях готов да чакам", сподели Краев.

22-годишният нападател разкри, че основната цел през сезона ще бъде в отборът да се изгради ядро, което да помогне за по-доброто представяне на тима през кампанията.

"Имах доста неприятна травма. Всичко върви добре. С всеки изминал ден придобивам по-добра форма. Целта е да изградим едно ядро. 95% сме само българи. Да се представим по-добре през миналата година. Усещам колектива в съблекалнята. Доста повече от миналата година", каза още Краев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха шестметров паметник на художника Никола Манев в Пазарджик
Откриха шестметров паметник на художника Никола Манев в Пазарджик
Акрапович за продажбата на Тиаго: Това е тежка загуба за ЦСКА
Акрапович за продажбата на Тиаго: Това е тежка загуба за ЦСКА